linnHej allihopa. Jag som skriver det här är Linn Hammarö, hundägare och arbetsförmedlare med en massa åsikter om saker och ting. Min blogg kommer att handla om lite allt möjligt, men nog mest om hundar och mitt jobb som arbetsförmedlare. Men inga ämnen är tabu och om jag tycker någonting är intressant, viktigt eller roligt så tro mig: jag kommer att skriva om det. Allting kommer säkert inte att bli bra men ett och annat guldkorn kan jag nog författa.

Jag är i grund och botten socionom, som avslutade min utbildning för sju år sedan. Egentligen var min tanke att jag skulle bli socialsekreterare eller något liknande. Jag vill hjälpa människor som har det svårt, och att det blev socionomutbildning beror helt enkelt på att jag inte lyckades komma in på någon psykologutbildning. Men det är nog bäst det som hände och jag tror att jag gör mer nytta på det här sättet. Jag hade dock aldrig några tankar på att bli just arbetsförmedlare. Jag tänkte inte ens tanken: för mig var det en yrkeskategori som inte existerade. De flesta tänker nog inte speciellt mycket på arbetsförmedlare. Ett av mina mål med den här bloggen är därför att försöka beskriva lite av vad vi gör och varför vi gör nytta. Arbetsförmedlingen har ju ett inte helt gott rykte, vilket är orättvist. Om politikerna inte lade sig i så mycket så skulle vi kunna göra ett bra mycket bättre jobb.

Men det här är inte bara min blogg. Den tillhör också Mölle. Mölle är namnet på min schäfer, som jag har haft i fem år nu. Att bli hundägare förändrade mitt liv väldigt mycket, och nästan enbart på ett positivt sätt. Mölle är helt enkelt det bästa som har hänt mig och han förtjänar därför att jag skriver om honom också. Mölle är strax över sex år gammal och mycket pigg och aktiv.

Detta är vad min lilla blogg är och vad den kommer att handla om. Tycker du det verkar spännande så följ med! Tycker du jag skriver något dumt? Lämna en kommentar! Det får du för övrigt gärna göra om jag skriver något bra också.

Välkommen!