matbordJag tror att jag kommer att behöva ett nytt matbord snart, och det ska helst vara rätt så billigt också. Som tur är behöver det inte vara så stort heller och därför kan jag säkert hitta ett som passar utan att jag behöver ruinera mig. Jag tittade på denna sidan efter matbord till vardagsrummet och det fanns flera som verkade riktigt bra för runt 1,500 kronor. Det är ungefär så mycket jag kan tänka mig att betala för ett nytt matbord. Men jag blev lite distraherad, så jag hann inte bestämma mig för vilket av dem jag ville ha, och distraktionen kan kanske kosta en del pengar den också.

Jag fick nämligen för mig att kolla upp vad för sorts möbler för badrummet som fanns där, och det fanns en hel massa intressant. Det mest spännande var ett badkar på tassar, som jag mycket väl kan tänka mig att köpa, även om det är lite dyrt. En dusch kanske räcker gott och väl, men då och då skulle jag vilja skämma bort mig själv med ett ordentligt bad. Det var inte så värst dyrt heller, bara 3,000 kronor. I och för sig lite mer än jag egentligen har råd med, men frestande är det.

De flesta av badrumsmöblerna kostade lite väl mycket för min plånbok. Relativt sett, priserna var egentligen mycket bra, det är bara så att badrumsmöbler kostar. Det hindrar inte att det var roligt att titta runt, och se vad som erbjöds. Nu behöver jag bara vinna på lotto…