Det är som med ketchup. Först kommer ingenting, sen ingenting, sen ingenting och så! Kommer allting på en gång, blaff! Vad dillar jag nu om? Jo, det handlar om lite inredningsgrejor, där jag så att säga gick lite överstyr. Det började med att jag skulle köpa en matta och slutade med både nya gardiner och ett nytt påslakanset. Bara för att. Om man ska förnya i sitt hem så är det lika bra att göra det rejält; i det här fallet då först och främst sovrummet, men även resten av bostaden fick sin beskärda del av uppdateringen. Men nu tror jag bestämt att jag går händelserna lite i förskott eller förväg eller kvarskatt eller vad det nu heter!

Tyg, tyg och tyg!
Det hela började med att jag bestämde mig för att vad sovrummet verkligen behöver är en skön ryamatta. För när man vaknar på morgonen så är ju det sista man vill sätta fötterna på ett kallt golv. Ok, nu har vi redan en mata, men det är en vanlig gammal trasmatta som i ärlighetens namn inte är så bekväm att gå på. Det är ju däremot ryamattor, så jag kollade in en hos Textilgallerian, Aspen Vit, en klassisk ryamatta av den typ som det är såååå skönt att gå barfota på. Men efter att jag bestämt mig för att ”den ska jag ha!” så fortsatte jag att kolla runt hos Textilgallerian, och det var det som ledde mig i fördärvet.

Säg det med blommor
En av de första sakerna jag upptäckte var ett blomstermönstrat påslakanset som bara var så snyggt! Eftersom jag faktiskt behöver ett nytt påslakanset så bestämde jag mig för att köpa det också. Jag menar, det är ju bara så snyggt och smakfullt, se efter själva: Rosendal Påslakanset, designat av Varnamo of Sweden. Det är så riktigt elegant och modern men ändå klassisk design ska se ut. Jag erkänner, jag är riktigt imponerad! Jag kommer definitivt att kolla in flera av deras designer i framtiden, för påslakansetet Rosendal imponerar väldeliga på mig!

Ännu mera blommor
Men det var inte slut med påslakansetet om ni nu tror det! Inte alls. Nästa steg blev gardinerna. Jag är inte speciellt nöjd med gardinerna i sovrummet så det blev liksom en naturlig följd att jag började kolla in textilgallerians gardiner. Jag hittade snabbt någonting som jag tyckte om, Floral Vit. Blomstermönstrade gardiner, men på ett helt annat sätt än påslakansetet. Riktigt gulliga i mitt tycke och jag köpte de också för att ha i sovrummet. Sovrummet har alltså fått en ny matta, nytt påslakanset och nya gardiner och ser ut som ett helt nytt – och mycket bättre – sovrum.

Det kommer mera
Men färdig är jag inte ännu utan kommer att köpa nya gardiner till de flesta rummen. Textilgallerian har så mycket kul att välja mellan att jag inte riktigt kan hindra mig själv. Jag kan verkligen rekommendera dem, inte bara för deras gigantiska utbud utan också för de låga priserna och de snabba leveranserna. Jag är hur nöjd som helst!